Roosinusa.reismee.nl

Afgelopen week, week 8

Oeii tijdje niks geschreven.. Druk druk druk leven.

Dinsdag zijn we naar een basketbal game geweest. Miami heat vs detroit. Echt super vet om een keer te zien! Basketbal is echt een veel rustiger en vriendelijkere sport dan voetbal. Miami heeft uiteraard gewonnen, daar kwamen we ook voor.

Verder heb ik veel presentaties in klassen en voor de school moeten doen. Over laser tag, cultural Day en toast masters. As vrijdag is Brazilian cultural Day, spannend.

Woensdag hebben we afscheid genomen van Bin, dat was echt een heftig afscheid. Hij was toch wel een van mn beste vriendjes hier. Wanneer ik m snachts belde of wakker maakte dan was hij er gewoon. Lief ding

Daarna hadden we een bbq als afscheid van Andrey. Maar de jongens waren vergeten vlees te kopen, dus gingen ze pizza eten en wij hingen kip braden. Kip was verbrand en de alcohol vloeide lekker. Dus een heerlijk avondje.

We hebben bierpong en flipcup gespeeld met onze Belgische vrienden en al onze andere matties. Daarna naar het strand gegaan en de volgende dag met een moeilijke kater naar school gegaan... Oh oh wat waren Yvon en ik misselijk hahah. Dat mag ook wel...

Het wad tevens ook gene z'n laatste bbq dus hij had nog een strawberry daquiri gemaakt. Superlielf!

De volgende dag gingen we na school uit brakken in dr zon. Tegenwoordig hebben we een boy met een auto waar we af en toe mee mogen rijden... Altijd goed!

In de avond klopte Gene aan en heeft yvon en mij mee uit eten genomen. Super lief! Gene vertrekt maandag dus we hebben vandaag, zondag, afscheid genomen.

Vrijdag zijn we ma school gaan paddlen. zo'n plank en dan staan en paddlen. Echt heel vet en ik ben niet ieens in het water gevallen.! Ricardo wel.. Hij ging een wedstrijd doen met yvon en en hij viel zo in het water hahah.

Daarna hadden we een spontane bbq met onze Belgische vrienden en zijn we downtown gegaan. Beetje op straat wat staan zuipen. We waren al vroeger begonnen met bierpong en bier en shit.. Zuiplap is m'n tweede naam inmiddels.

We kwamen heel veel mensen tegen bam school, echt heel gezellig!

Zaterdag en zondag zijn we gaan zonnen zowel bij het zwembad als op het strand. Een beetje verbrand maar niet super... Dat scheelt weer hahha.

We hebben een nieuwe jongen uitBraziliëe, Felipe knappe boy

En een meisje uit Zwitserland echt heeeeel saai...

Even wat quotes van afgelopen week.

Lerares: ok Guys, you and you, work in pairs, and you en you, and the others are a threesome

Ik: i dont like threesomes

Het resultaat kan je wel bedenken, verbaasde lerares en lachende studenten.

Reacties

Reacties

Susan

Hi, Roos, laatste weekje, heel veel plezier nog!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active